Wijzigingen praktijk

Beste patiënten,

 

2022 is een jaar met veel veranderingen binnen de praktijk. Het vertrek van dokter Garritsen en dokter van den Nieuwenhof, maar ook andere personeelswisselingen binnen het team hebben ervoor gezorgd dat we helaas niet meer de bezetting hebben zoals voorheen. We ondernemen als praktijk alle mogelijke actie om nieuwe dokters en assistentes te werven, maar tot op heden lukt dit maar mondjesmaat. Dit is helaas een probleem dat niet alleen onze praktijk, maar vele praktijken in Nederland treft. Het personeelstekort in de zorg is groot, en is alsmaar groeiende. U zult begrijpen dat wij dit als praktijk ontzettend vervelend vinden. Wij doen er echter alles aan om toch voldoendezorg te kunnen blijven bieden. Om dit mogelijk te maken hebben wij een aantal wijzigingen doorgevoerd:

 

-              Afspraken maken of een visite aanvragen kan vanaf nu dagelijks van 08:00 tot 12:00 en niet meer s ’middags. In de middag is de praktijk alleen nog maar telefonisch bereikbaar voor zaken die echt niet tot de volgende dag kunnen wachten. Natuurlijk kunt u wel de hele dag een afspraak inplannen via ons digitale portaal MijnGezondheid.net

 

-              Het telefonisch opvragen van uitslagen kan vanaf nu enkel s’ochtends tussen 11:00 en 12:00. Wij willen u erop attenderen dat u de uitslagen van uw onderzoeken ook digitaal via MijnGezondheid.net kunt raadplegen.

 

-              We zullen tot nader order geen (rijbewijs-)keuringen uitvoeren

 

-              Op woensdagmiddag tussen 15:00 en 16:00 starten we met een 5-minutenspreekuur voor kleine kwalen. Dit betreft een afspraak voor bijvoorbeeld huidplekjes, keelpijn, oorpijn, een verzwikte enkel en dergelijke. De assistente kan hiervoor een afspraak voor u inplannen.

 

-              Tijdens schoolvakanties hebben we een zeer beperkte artsenbezetting. Wij plannen daarom in deze periode minder afspraken vooruit om ervoor te zorgen dat patiënten met spoedeisende klachten dezelfde dag nog terecht kunnen.

             

 

Wij vragen uw begrip, en raden u aan voordat u belt ook eens te kijken op thuisarts.nl of www.moetiknaardedokter.nl. Hier kan accurate en betrouwbare informatie gevonden worden waardoor het soms niet eens meer nodig is om langs de huisarts te gaan.

 

Het team van huisartsenpraktijk Prinsenbeek < Terug
HZG Breda NHG Praktijk Accreditering Beter Boek Amphia ziekenhuis