nieuwe brief dd 20-4-2020 facebook

Beste patiënten,

 

Afgelopen week hebben we weer een start gemaakt met reguliere spreekuren op de praktijk. Na al die weken beperkt spreekuur in verband met de Corona-uitbraak merken we natuurlijk dat er veel vraag is naar contact met de huisarts! Wij doen er dan ook alles aan om u zo goed mogelijk te kunnen helpen. Wel willen we u langs deze weg nogmaals wijzen op de regels die wij hanteren om uw bezoek aan de praktijk zo veilig mogelijk te maken.

 

-We plannen alleen ENKELE afspraken van 10 minuten in. Deze afspraak is dus voor 1 klacht. We realiseren ons dat u mogelijk een aantal klachten opgespaard hebt. Omdat we echter zo veel mogelijk mensen willen helpen vragen we u om alleen uw meest urgente klacht te bespreken en voor de overige klachten op een later tijdstip een nieuwe afspraak te maken. Dit is belangrijk om uitloop van het spreekuur te voorkomen. Uitloop betekent namelijk een drukkere wachtkamer en meer kans op overdracht van het virus!

-De afspraken op het reguliere spreekuur zijn alleen bedoeld voor mensen zonder virale klachten!

-Komt u alstublieft alleen. Laat uw partner/begeleider buiten of in de auto wachten en laat kinderen indien mogelijk thuis.

-Kom niet te vroeg. Neemt u uiterlijk 5 minuten voor uw afspraak in de wachtkamer plaats en wacht buiten als u te vroeg bent.

-Houd ook in de praktijk afstand van elkaar en beperk het sociale contact. We hebben het aantal zitplaatsen in de wachtkamer verminderd, zodat u voldoende afstand kunt houden. Ook staan er stoelen voor de spreekkamers van de artsen waar u plaats kunt nemen.

 

We zullen volgende week ook weer opstarten met het spreekuur van onze praktijkondersteuners. Zij zullen dagelijks 1 spreekuur houden dat zij onderling verdelen.

 

Het dagelijkse luchtwegspreekuur verplaatsen we per volgende week naar het einde van de dag om 15:30. Het luchtwegspreekuur vindt volledig gescheiden plaats van het reguliere spreekuur en de ingang vindt u zoals eerder via de tuin aan de achterzijde van de praktijk.

 

Dan nog een laatste punt: velen van u maken gebruik van de mogelijkheid om foto’s naar de praktijk te sturen om te laten zien aan de huisarts. Wij willen vragen om uw foto’s in het vervolg te versturen via ons webportaal www.MijnGezondheid.net. Dit is een beveiligde verbinding waarmee uw foto’s ook direct in uw medisch dossier terechtkomen. Praktischer en veiliger voor u en voor ons dus. Kijkt u voor meer informatie over MijnGezondheid.net op onze website: www.huisartsenprinsenbeek.nl

 

Met vriendelijke groet,

Huisartsenpraktijk Prinsenbeek< Terug
HZG Breda NHG Praktijk Accreditering Beter Boek Amphia ziekenhuis